Ипотпал

Ипотпал на Великден първа част

Преди да се стигне до разходката на Ипотпал до родното му село за Великден, Ипотпал трябваше да реши няколко неотложни задачи. Първата бе да отиде до сервиза за климатици, тъй като климатикът в кухнята му не искаше да духа топло, а първият сняг вече падна. Следващото място, което трябваше да се посети бе една агенция за Imoti, която беше точно до две агенции - за самолетни билети и за обяви за имоти, тъй като Ипотпал имаше инвестиционни намерения, след като беше видял едни много интересни обяви за имоти в София. Всъщност, ставаше думи за имоти във Варна, но Ипотпал се беше объркал нещо, но той все още не знаеше това.

След като свършеше тази работа Ипотпал беше решил да седне пред лаптопа и да поиграе малко онлайн покер с приятели от Америка. Играеха на дребни залози, но тръпката идваше от това, че се надхитряха един друг.

Като свърши и с това Ипотпал със сигурност отиваше на фитнес, пиеше хранителни добавки и тръгваше за село.

Основната хранителна добавка, която ползваше бе креатин, който помага за развитието на мускулите. За общ жизнен тонус пък ни трябват пробиотици. Ето пълен списък на всички храни с пробиотици - Probiotic.bg. Това е всичко от което имаме нужда.
- Ипотпал, ставай! Време е да боядисваме яйцата ...

(Този разказ е в подкрепа на една Ипотпал състезателка)

Наистина беше дошъл дългоочакваният ден, в който Ипотпал и брат му най-накрая щяха да започнат да боядисват яйцата. Великден беше един от любимите праници на малкия Ипотпал и останалите палавници от квартала (главно заради многото пожелания за Великден, картичките за Великден, яйцата и козунака). - Идвам мамо! Дани ставай, хайде. Мама ни чака. Дани беше малкото братче на Ипотпал. Те бяха неразделни и постоянно правеха пакости и бели. Никога не се издаваха и се защитаваха постоянно. Що се отнасяше до празниците обаче те бяха най-добрите помощници, които човек можеше да намери. Без значение с каква работа ги натоварваше майка им – да боядисват яйцата за Великден, да надписват пожеланията за Великден в многото картички (както беше в случая), да украсяват елхата за Коледа или нещо друго, те винаги се справяха бързо и много добре. Ипотпал се захвана с боядисването на яйцата, докато Дани започна да рисува върху картичките за Великден. Всички роднини и приятели се радваха много на изработените от двете деца пожелания и рисунки, точно затова майка им ги оставяше да свършат тази работа. Изведнъж на звънеца се позвъня... - Тате !!! Ти се прибра !!! Носиш ли ми аминокиселини и пробиотици от http://probiotic.bg/? Знаеш, че без тези пробиотици не се чувствам в добър тонус. Дани и майката на двете момчета се затичаха към вратата. Те не вярваха на очите си. Ипотпал старши, бащата на момчетата, беше ветеран от войната, който не се беше прибирал от цели две години. Момчетата с нетърпение чакаха завръщането му и нямаха търпение да го видят. Майка им беше направо замаяна. - Тате защо не се обади ?! – попита Ипотпал младши. – Аз и Дани сме ти нарисували картички за Великден, надписахме ги с пожелания и бяхме готови да ги изпратим. - Разбирам ви и съм ви безкрайно благодарен, но исках да ви изненадам с пристигането си. А за да бъдете здрави и силни съм ви купил протеини. Като ги изпиете можете да монтирате гаражните врати, които взех за замъка. Взел съм ги от Солид 55 - http://solid55.com/bg/products.php?product_id=5. Тяхните гаражни врати са най-качествените. - Радвам се, че най-накрая се прибра. Умрях от притеснение! – каза майката на момчетата. Надявам се, че никога повече няма да има война. Не искам децата ми да живеят в такъв свят. - Аз също! Е и аз не съм ви забравил. Но за разлика от вас ще ви кажа лично свойте пожелания за празника. Да ползвате винаги Л Карнитин за имате здраво тяло. Желая ви да сте много щастливи и здрави, и най-вече послушни, а за всичко останало знам, че ще се справите сами.

Научете повече за възможностите на виртуалния сървър, казваше стария Шаман. Никой никога не бе чувал за виртуален сървър преди това, но всички отидоха на http://vcloud.bg/?cid=19 и разбраха всичко, което им трябваше.

What you need to learn about your good health is how to use feed additives correctly. Find that out on http://vemo-feedadditives.com/