Есе – С какво интернет е полезен за мен


 Категория: Есета


Интернет е място от където ние хората набираме информацията,която ни трябва.
За мене интернета е полезен,с това че когато ми трябва нещо и го търся в интернет,няма значение кога е дали е делник,събота или неделя. Колко е часа 12:35ч. през деня или 01:00ч. през ноща,защото ако трябва да търсим информацията нужна на нас в библиотеките и ако е събота или неделя,а може би късно вечерта библиотеките ще бъдат затворени,а интернета не!
Всичко,което ми трябва го има в интернет,всякакви рецепти,книги,тестове било то по математика,български или други,текстове на песни,филми песни,концерти и др. могат да се намерят в интернет по всяко време. Може да се намерят най-различни програми за компютъра и каквито и да било програми.
За мене интернета е свободата,от която се нуждая,там намирам,това което искам,влизам в сайтове за запознанства,намирам нови приятели,било то българи или чужденци,така си обогат6явам знанията и ставам с все повече и повече приятели. Влизам в сайтове за рецепти които изпробвам във вкъщи,изпробвам най-различни нови рецепти и нови подправки. Разбирам много нови неща за различните подправки,не само как се казват и къде са най-употребявани т.е. в кои рецепти,но също така научаваме как достигат до тук,кога са започнали да го отглеждат,къде на какви места и също така за масовото им използване. Също в интернет може да се намерят снимки и сведяния за известни личности,които ни харесват,какво мислят за известине личности техните фенове и антифенове,какво биха направили за да се видят с техните идоли.
Интернета е хубаво нещо винаги има информация,от която аз се нуждая и не само аз но и всички останали хора. Той ни дава подробна информация за това което ни е нужно.
Благодарение на хората измислили интернета ние имаме възможноста да открием нови неща,нови приятели,неща които са полезни за нас.

С всичко тoва интернет е полезен за мен и се радвам,че го има!!!

автор: Гергана Стефкова
Цвяткова

Етикети: , ,

Този материал съдържа 291 думи.
Ако ще ти свърши работа, може да помогнеш на друг, като качиш нещо твое :)

Един коментар

  1. Lula каза:

    Имаш ли някаква представа колко са опасни тия сайтове за „запознанства“?! И какво Ви пречи да си дигнете дупенцето и да отидете до библиотеката, да вземете една книга, да я пипнете, да я погледнете, какво му гледаш на Интернета? Един екран, бездушен и студен. Ако наистина е спешно и няма време, разбирам. Но не мисля че случая ти е такъв. Опаснично си е. Може би трябва да напишеш и есе „Какво точно означава Интернет и наистина ли е полезен за всичко“. Иначе малко куца оформлението. Успех.

Остави коментар по "Есе – С какво интернет е полезен за мен"